Bethany Curve - біографія, альбоми, пісні, кліпи

Bethany Curve - shoegaze / dream pop / space rock група, створена в 1994 році в Santa Cruz, California. Названа на честь невеликої вулиці біля Monterey Bay, Santa Cruz, ця команда є однією з перших представників американського пост-шугейз.
Звук Bethany Curve складається з декількох шарів гітар, накладених один на одного з метою досягнення ефекту стіни звуку, з вокалом, пливли злегка вище поверхні. Структура пісень нагадує оповідання, містять безліч різних пам'ятних куплетів і насичених приспівів, з'єднаних між собою бриджами, які часто не повторюються. Група залишається вірна своєму девізу "Атмосферність, Аранжування, Звук, Багатошаровість і Шум".

Склад:

Richard Millang (вокал, гітара);
Nathan Guevara (лід-гітара) ;
David Mac Wha (ударні).

Дискографія:

1995 - Mee-eaux (Cassette) - Hypnosigh records
1996 - Skies A Crossed Sky (CD) - Unit Circle Rekkids
1998 - Gold (CD) - Unit Circle Rekkids
2001 - You Brought Us Here (CD) - Unit Circle Rekkids
2003 - Flaxen (mini CD) - Kitchen Whore Records
2009 - Murder (CD) - Kitchen Whore Records

Оффициальная сайт:

www.bethanycurve.com

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.