Brazilian Girls - біографія, альбоми, пісні, кліпи


Brazilian Girls - група з Нью-Йорка, відома еклектичними композиціями, що поєднують електронну танцювальну музику з танго, шансоном, хаусом і лаунжем. Жоден член колективу не є бразильцем; в колективі всього одна жінка - вокалістка Сабіна Скьюбба (Sabina Sciubba). Інші члени колективу - клавішник Діді Гутман (Didi Gutman), барабанщик Аарон Джонстон (Aaron Johnston) і залишив групу басист Десс Мерфі (Jesse Murphy).
Група випустила 3 ​​студійних альбоми: Brazilian Girls в 2005, Talk to La Bomb в 2006 і New York City (2008).



Історія
Дочка італійсько-німецьких батьків, Сабіна Скьюбба народилася в Римі 12 жовтня 1971 і виросла в Мюнхені і Ніцці. Вивчала німецьку, французьку, іспанську, італійську та англійську мови, які в даний час активно використовує в співі (всі п'ять мов звучали на першому альбомі групи). Перед освітою Brazilian Girl, Скьюбба записала два джазових альбому - You Don't Know What Love Is і Meet Me in London. Група сформувалася в 2003, під час джеммінга в нью-йоркському клубі (решта музикантів майбутнього колективу, в свою чергу, мали досвід роботи з Джоном Зорн). У процесі спільних виступів, група написала безліч оригінальних пісень, які надалі увійшли до їх дебютний альбом.
1 лютого 2005 група випустила свій перший альбом Brazilian Girls.
Дискографія
Альбоми

[Br ] Brazilian Girls (2005)

Talk to La Bomb (2006)

New York City (2008)

Сингли і міні-альбоми

[Br ] Lazy Lover EP (2004)

Don't Stop (2005)

More Than Pussy - The Remix EP (2007)

Відео

[ Br] Brazilian Girls: Live in NYC (2005)

Ілюстрації





Мартіна Скьюбба на Treasure Island Music Festival, 2009
[Br ]





Brazilian Girls на Treasure Island Music Festival, 2009






[ Br] Мартіна Скьюбба на Treasure Island Music Festival, 2009







Мартіна Скьюбба на Terminal 5 в Нью-Йорку




Посилання