Chemlab - біографія, альбоми, пісні, кліпи

Chemlab - колдвейв / індастріал рок група з Вашингтона, що з'явилася в 1989-му році.

Батьками засновниками є Ділан Томас Мор, Джейрд Хендріксон і Джо Френк, який правда довго в групі не протримався. Вдохнволенние піонерами індустріальної музики, такими як Throbbing Gristle, група принесла дуже сильний експериментальний відбиток у свою музику. Пересунувшись в Нью-Йорк в 1990-му після свого першого EP - Ten Ton Pressure, вони почали гастролювати разом з такими колективами, як: White Zombie, KMFDM, Nine Inch Nails, Gwar. Записаний у 1993-му році альбом "Burn Out At The Hydrogen Bar" є однією з найважливіших записів в індустріальній музиці. У записі брали участь багато зіркові особистості (Вільям Такер, Гено Ленардо, Чарльз Леві, Крейг Тайлер і т.д.)

1996-ий рік, вийшов альбом "East Side Militia". Але в 1997-му році група оголошує про розпад. Але в 2004-му році з'являється звістка, що Chemlab знову в строю і готові випустити новий альбом - Oxidizer (2004). Але цей диск був записаний без участі Ділана Томаса. З тих пір Chemlab кілька разів виступили на сцені. У результаті вони зараз зайняті написанням нового альбому.

Дискографія:

Альбоми:
Burn Out at the Hydrogen Bar (1993)
East Side Militia (1996)
Suture (2000)
Oxidizer (2004)
Rock Whore vs. Dance Floor remixes (2006)

сингли / EP:
Ten Ton Pressure (1990)
Magnetic Fields Remixes (1994)
"Electric Molecular" with KMFDM remixes (1996)
"The Machine Age" (2003)

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.