Control Machete - біографія, альбоми, пісні, кліпи

Control Machete — мексиканський хіп-хоп гурт з міста Монтеррей, штат Нуево-Леон. До гурту входять Fermin IV, Патрісіо «Пато» Чапа Елісальде (ісп. Patricio "Pato" Chapa Elizalde) і Антоніо «Той Кенобі» Хернандес (ісп. Antonio "Toy Kenobi" Hernández).

Історія

Гурт здобув популярність після виходу пісні «Sí Señor» яка звучала у рекламі суперболу. Однак їхній дебютний альбом вже був бестселером з накладом 100 000 примірників у Мексиці і 400 000 в решті Латинської Америки.

Дискографія

  • Mucho Barato… (1997)
  • Artillería Pesada, Presenta (1999)
  • Spanglish (2001)
  • Solo Para Fanáticos (2002)
  • Uno, Dos: Bandera (2004)
  • Eat, Breath, and Sleep (2006)

Посилання

Це незавершена стаття про музичний гурт.
Ви можете допомогти проекту, .