Converter - біографія, альбоми, пісні, кліпи


Скотт Стюргіс - американський музикант з Сіетла. Творець і єдиний член проекту Converter, найбільш типовий представник такого музичного напрямку як power noise / rhythmic noise. Саунд відрізняється потужним, щільним звуком, агресивним ритмом і досить складними за структурою композиціями.
Дискографія


Coma LP (1999, Hymen Records)

Shock Front EP (1999, Ant -Zen)

Blast Furnace EP (2000, Ant-Zen)

Firebloom LP (2000, Hymen Records)

Erode with Asche and Morgenstern, EP (2001, Ant -Zen)

Exit Ritual EP (2003, Ant-Zen)

Expansion 1.3 EP (2003, Ant-Zen)

Expansion Pack 1.10 EP (2003, Ant- Zen)

Divider EP with Klima, EP (2005, Kellermusik Records)

Expansion Pack 2.0 LP (2005, Ant-Zen)

Див також

нойз

Посилання