Elefante - біографія, альбоми, пісні, кліпи

Elefante - іспанська рок, поп група (1994 - 2006). Барселона.
Критика визначала Elefante's як групу, що грає "елегантний і атмосферний Pop-Rock", з хорошими композиціями, розумними текстами і гламурним образом.


Склад:
Jordi Ramiro (ударні) [ Br] Julio Cascán (бас-гітара)
Hugo (гітара)
Shuarma (вокал, акустична гітара, композитор)
Jaime de Burgos (клавішні, акордеон).

Дискографія: [Br ]
El hombre pez - (1998)
Azul - (2000)
Azul en acústico - (2001)
La forma de mover tus manos - (2003)
La forma de mover tus manos y otros paisajes
Somos nubes blancas - (2005)
Gracias - (2006)






User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.