Faith No More - біографія, альбоми, пісні, кліпи

Faith No More — каліфорнійський гурт з Сан-Франциско, його музика поєднує в собі рок, реп і метал, нову романтику, поп, фолк і інші напрямки.

Заснована 1981 року. Гурт був активним протягом 1981—1999 років і відновив концертну діяльність у 2009 році. Незмінні учасники гурту - бас-гітарист Біллі Гульд (Billy Gould) і ударник Майк Бордін (Mike Bordin).

Дискографія

Студійні альбоми
  • 1985 — We Care a Lot
  • 1987 — Introduce Yourself
  • 1989 — The Real Thing
  • 1992 — Angel Dust
  • 1995 — King for a Day… Fool for a Lifetime
  • 1997 — Album of the Year

Посилання


Це незавершена стаття про музичний гурт.
Ви можете допомогти проекту, .