Jerrod Niemann - біографія, альбоми, пісні, кліпи

Jerrod Lee Niemann (народився в Harper, штат Канзас, США) - американський кантрі-музикант. З 2001 року записав два альбоми, в 2006 році підписав контракт з Category 5 Records і випустив сингл "I Love Women (My Momma Can't Stand)". Є співавтором кількох пісень Гарту Брукса (Garth Brooks), крім того Jamey Johnson, Neal McCoy, Julie Roberts, Flynnville Train і Zona Jones також виконують його пісні. На початку 2010 р. на Arista Nashville's Sea Gayle division виходить сингл "Lover, Lover" - Римейк пісні Sonia Dada "You Don't Treat Me No Good No More" (З альбому 1992 року). Пісня стала кантрі-хітом № 1 в серпні 2010 р.

Дискографія
Альбоми:
1999 Long Hard Road
2004 Jukebox of Hard Knocks
2010 Judge Jerrod & the Hung Jury

Сингли:
2006 "I Love Women (My Momma Can't Stand)
2007" The One That Got Away "
2009 "One More Drinkin '
2010" Lover, Lover "
2010 "What Do You Want"

Відеокліпи:
2010 "Lover, Lover"
2010 "What Do You Want"

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.