Kings of Leon - біографія, альбоми, пісні, кліпи

Kings of Leon — рок-гурт з Нашвіллу, США.

Склад

  • Калеб Фоллоуілл — вокал, гітара;
  • Метью Фоллоуілл — електронна гітара;
  • Джаред Фоллоуілл — бас-гітара;
  • Натан Фоллоуілл— ударні.

Дискографія

Студійні альбоми

  • 2003 — Youth and Young Manhood;
  • 2004 — Aha Shake Heartbreak;
  • 2007 — Because of the Times;
  • 2008 — Only by the Night;
  • 2010 — Come Around Sundown;
  • 2013 — Mechanical Bull.

Посилання

  • (англ.)
  • на сайті MySpace.com(англ.)