Lamb of God - біографія, альбоми, пісні, кліпи

Lamb of God (Лем ав Ґад) — американський метал-гурт, що виник 1994 року в Річмонді, Вірджинія.

Учасники

Теперішні
  • Кріс Адлер (Chris Adler) — ударні (з 1994)
  • Джон Кемпбелл (John Campbell) — бас-гітара (з 1994)
  • Марк Мортон (Mark Morton) — гітара (з 1994)
  • Ренді Блайт (Randy Blythe) — спів (з 1995)
  • Віллі Адлер (Willie Adler) — гітара (з 1998)
Колишні
  • Ейб Спір (Abe Spear) — гітара (1994–1998)

Дискографія

Студійні альбоми

  • Burn the Priest (1999)
  • New American Gospel (2000)
  • As the Palaces Burn (2003)
  • Ashes of the Wake (2004)
  • Sacrament (2006)
  • Wrath (2009)
  • Resolution (2012)

Збірки

  • Hourglass (2010)

Міні-альбоми

  • Pure American Metal (2004)

Живі альбоми

  • Killadelphia (2005)
  • Wrath Tour 2009-2010 (2012)

Відео-альбоми

  • Terror and Hubris (2004)
  • Killadelphia (2005)
  • Walk with Me in Hell (2008)

Хронологія

Посилання

  • ВікіСховище має мультимедійні дані за темою: Lamb of God