Nujabes - біографія, альбоми, пісні, кліпи

Дзюн себаа (яп. 瀬 叶 润 себаа Дзюн?, Рід. 26 лютого 2010) - японський музичний продюсер і DJ, більш відомий як Nujabes (анаграма імені Дзюн себаа). Автор саундтреку до японського аніме-серіалу «Самурай Чамплу».

Біографія
Nujabes був засновником і власником кількох звукозаписних компаній, таких як «T Records», «Guinness Records», « Hyde-Out Productions »і« Indie record ». У Японії він випустив два повноформатних альбоми (не рахуючи компіляцій, мікстейпів, дисків, що вийшли після його смерті), а також написав велику частину композицій для мультиплікаційного серіалу Самурай Чамплу. На Батьківщині його вважають одним із найбільш плідних авторів, що поєднують у своїй музиці хіп-хоп і джазові мелодії. Він семпліровать таких джазменів, як Баррі Харріс і Юзеф Латіф.

26 лютого 2010 Дзюн себаа потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на автостраді Шуто. Помер у лікарні, в тридцятишестирічного віці. Після його смерті вийшов ще один альбом музиканта, з невиданого раніше і нового матеріалу. Також світ побачили кілька присвячених Nujabes збірників, які випустили соратники та шанувальники творчості хіп-хоп продюсера. 

Дискографія 

Студійні альбоми
  • 2003 - Metaphorical Music 
  • 2004 - Impression 
  • 2005 - Modal Soul 
  • 2011 - Spiritual State 
Збірники і компіляції
  • 2003 - Hydeout Productions 1st Collection 
  • 2004 - Ristorante Mixtape NUJABES 
  • 2007 - Hydeout Productions 2nd Collection 
  • 2008 - Modal Soul Classics 
  • 2010 - Modal Soul Classics II 
Вибрані сингли
  • 2002 - Luv ( Sic.) Part 1 
  • 2002 - Luv (Sic.) Part 2 
  • 2003 - Lady Brown 12 "
  • 2003 - Still Talking To You bw Steadfast