Sugababes - біографія, альбоми, пісні, кліпи

«Sugababes» — британський жіночий музичний гурт. Утворений 1998 року.

Дискографія

Докладніше: Дискографія Sugababes

Студійні альбоми

  • One Touch (2000)
  • Angels with Dirty Faces (2002)
  • Three (2003)
  • Taller in More Ways (2005)
  • Change (2007)
  • Catfights and Spotlights (2008)
  • Sweet 7 (2010)

Збірки

  • Overloaded: The Singles Collection (2006)
  • The Best of the Bs/The Complete Bs (2011)

Тури

Власні

  • 2001: Overload Tour
  • 2003: Angels with Dirty Faces Tour
  • 2004: Three Tour
  • 2006: Taller in More Ways Tour
  • 2007: Overloaded: The Singles Tour
  • 2008: Change Tour

З іншими виконавцями

  • 2002: No Angels — Four Seasons Tour
  • 2006: Take That — The Ultimate Tour

Примітки

Посилання

  • (англ.)
  • на сайті Discogs (англ.)


Це незавершена стаття про музичний гурт.
Ви можете допомогти проекту, .