The Cars - біографія, альбоми, пісні, кліпи

The Cars - американський рок-гурт Нової Хвилі. Гурт було створено в 1976 році в Бостоні Ріком Окесіком (вокал і ритм-гітара), Бенджаміном Орром (вокал і бас гітара), Елліотом Істоном (соло-гітара), Грегом Хоуком (синтезатор) і Девідом Робінсоном (ударні). Через рік "The Cars" уклав контракт із лейблом "Elektra Records". Музичний критик "The New York Times" і "Rolling Stone", Роберт Палмер, охарактеризував музику гурту як вдалу суміш панку, арт року, рокабіллі і пауер-попу. Гурт розпався 1988 року, а 2005-го Істон і Хоук разом з Тоддом Рандгреном організували "The New Cars", що виконують пісні з репертуару і Рандгрена, і гурту 'The Cars'.

Дискографія

Студійні альбоми

1978 The Cars
1979 Candy-O
1980 Panorama
1981 Shake It Up
1984 Heartbeat City
1987 Door to Door
2011 Move Like This

Збірки

1985 Greatest Hits
1995 Just What I Needed: The Cars Anthology
1999 The Cars: Deluxe Edition
2001 Shake It Up & Other Hits
2002 Complete Greatest Hits
2005 The Essentials

Сингли

  • 1978 «Just What I Needed»
  • «My Best Friend’s Girl»
  • 1979 «Good Times Roll»
  • «Let’s Go»
  • «It’s All I Can Do»
  • «Double Life»
  • 1980 «Touch and Go»
  • «Don’t Tell Me No»
  • 1981 «Gimme Some Slack»
  • «Shake It Up»
  • 1982 «Since You’re Gone»
  • «Victim of Love» —
  • 1984 «You Might Think»
  • «Magic»
  • «Drive»
  • «Hello Again»
  • 1985 «Why Can’t I Have You»
  • «Heartbeat City»
  • «Tonight She Comes»
  • 1986 «I’m Not the One»
  • 1987 «You Are the Girl»
  • «Strap Me In»
  • 1988 «Coming Up You»

Відео

Рік Назва Формат
1984 Heartbeat City VHS, Betamax, Laserdisc
1985 The Cars Live 1984—1985 VHS, Betamax, Laserdisc
2000 The Cars Live VHS, DVD
2006 The Cars Unlocked DVD/CD

Джерела

  • на сайті MySpace.com
Це незавершена стаття про музичний гурт.
Ви можете допомогти проекту, .