«Date» - biography, albums, songs, video clips

Date is a modern dansband from Sweden. The band was established in 1993.

Melodifestivalen

The band has participated at Melodifestivalen.

  • 2001: Om du förlåter mig, 6:th in the final
  • 2002: Det innersta rummet, 4th in the semifinal, Vinnarnas val
  • 2005: Hörde änglarna viska ditt namn, 7:th in the semifinal

Discography

Albums

  • Kvällens sista dans - 2000
  • Allt mina ögon ser - 2001
  • Sjunde himlen - 2004
  • Här och nu! - 2010
  • A Date with the 60's - 2012

Svensktoppen songs

  • Österäng - 1997
  • Sofie - 1997
  • Alexandra - 2001
  • Om du förlåter mig- 2001
  • Allt mina ögon ser - 2001
  • Det innersta rummet- 2002

Failed to enter chart

  • Kvällens sista dans - 1999
  • One night in Rio- 2000
  • Kom o gör mig galen- 2002
  • Hörde änglarna viska ditt namn - 2005
  • Ta mig till månen - 2011

References

External links

References