«Sannex» - 伝記、アルバム、曲、ビデオクリップ

Sannex is a dansband from Sweden. They participated at Dansbandskampen in 2009.

Members

  • Andreas Olsson - vocals and guitar
  • Patrich Rundström - piano and vocals
  • Christian "Mini" Olsson - bas and vocals
  • Micke Norsten - drums and vocals

Former members

  • Roger Bergstrand - vocals, keyboard
  • Jonas Wennman - guitar, vocals, sax
  • Ronny Öberg - keyboard
  • Per-Håkan Helen - guitar, vocals
  • Lars Johansson - keyboard, vocals, sax
  • Jörgen Hållen - bas, vocals
  • Rickard Cox - drums
  • Björn Norbäck - drums
  • Tony Westland - vocals, Keyboard, saxophone
  • Magnus Meinert - vocals and keyboard
  • Mattias Eklund - saxophone and keyboard
  • Johan Olsson - drums
  • Chris Andersen - vocals and guitar
  • Hans Plahn - drums
  • Jenny Sahlén
  • Andreas "Lill-Klas" Andersson - bas, sax and vocals
  • Stefan Karlsson - piano, acustic guitar and vocals

Discography

Albums

  • 1990: Om du säger som det är
  • 1993: Vem slår ditt hjärta för
  • 1994: Kvällen är över
  • 1994: Kärlekens klockor
  • 1997: Mr Dee Jay
  • 2001: Din i natt
  • 2003: Angelina
  • 2006: Live 2005
  • 2006: Vem får följa med dig hem
  • 2008: Live
  • 2009: Live på sta'n
  • 2011: Får jag lov
  • 2012: Tillbaka till framtiden (peaked in SWEDEN at #5)
  • 2014: Jag vill leva (peaked in SWEDEN at #4)

Singles

  • 1990: "I kärlekens namn"
  • 1992: "Precis som Ferdinand"
  • 1992: "Kvällen är över"
  • 1993: "Tre tända ljus"
  • 1994: "Kärlekens spel"
  • 1994: "Ge mig ljus"
  • 1995: "Glöm inte bort varan"
  • 1995: "Ge mig all din kärlek"
  • 1997: "Höstens sista ros"
  • 1997: "Vem får dina kyssar i kväll"
  • 1999: "I kväll ska allting hända"
  • 2000: "När sommaren vänder åter"
  • 2000: "Ingen kan bli, som du"
  • 2001: "Om du visste vad jag saknar dig"
  • 2001: "Om jag bara vågar"
  • 2001: "Ta emot min hand"
  • 2002: "Angelina"
  • 2003: "Cyberfriend"
  • 2003: "Vi tänder ett ljus"
  • 2004: "Stanna hos mig"
  • 2006: "Jag är rädd för dig"
  • 2006: "Vem får följa med dig hem"
  • 2006: 'Julefrid"
  • 2007: "När han kommer hem"
  • 2008: "Försent för ett glas"
  • 2008: "Här tillsammans"
  • 2009: "Allt jag vill ha"

Svensktoppen songs

  • 1993: "Kvällen är över"
  • 1993: "Vem slår ditt hjärta för"
  • 1994: "Tre tända ljus"
  • 1996: "Ge mig all din kärlek"
  • 1997: "Vem får dina kyssar i kväll?"
  • 2000: "Ingen kan bli som du"

Svensktoppen test (failed to enter chart)

  • 1990: "I kärlekens namn"
  • 2004: "Stanna hos mig"

References

External links