Blackmore's Night - біографія, альбоми, пісні, кліпи

Blackmore's Night — британський рок-гурт, що грає ренесанс-фолк-рок. Створений відомим гітаристом Річі Блекмором (Ritchie Blackmore), що раніше грав у Deep Purple та Rainbow), і вокалісткою Кендіс Найт (Candice Night).

Склад групи

  • Річі Блекмор — електро- та акустична гітара, ліра колісна
  • Кендіс Найт — тексти, вокал і старовинні дерев'яні духові інструменти.
  • Бард Девід — клавішні
  • Сестри Маделін та Ненсі Поснер — бек-вокал
  • Сквайр Малькольм (Малькольм Дік) — ударні

Дискографія

Альбоми

  • Shadow of the Moon (1997)
  • Under a Violet Moon (1999)
  • Fires at Midnight (2001)
  • Past Times with Good Company (2002) — живий альбом
  • Ghost of a Rose (2003)
  • Beyond the Sunset: The Romantic Collection (2004) — збірка найкращих пісень
  • The Village Lanterne (2006)
  • Winter Carols (2006) — збірка пісень до Різдва
  • Paris Moon (2007)
  • Secret Voyage (2008)
  • Autumn Sky (2010)

DVD

  • Castles and Dreams (2005) — концертне відео

Посилання


Це незавершена стаття про музичний гурт.
Ви можете допомогти проекту, .