Heimataerde - біографія, альбоми, пісні, кліпи

Heimatærde - німецький електро-індастріал / EBM сольний проект DJ Ash, заснований в 2004 р. Музика характеризується середньовічними мотивами, щільність яких, правда, знизилася в більш пізніх роботах. Також з часом музика стала менш жорсткою і більш танцювальною і наблизилася до стилю EBM.



Склад групи

Ашлар фон Мегалон - музика і вокал

Концертний склад:

Bruder Ansgar v. Hucretha
Bruder Horso
Bruder Raphael aus Nienbrügge
Bruder Nikolaus Berchovesch

Дискографія
Студійні альбоми

2005: Gotteskrieger

2006: Kadavergehorsam [ Br]
2007: Leben Geben Leben Nehmen

2010: Unwesen

2012: Gottgleich


Сингли

2004: Ich Hab die Nacht Getraeumet

2006: Unter der Linden

2008: Vater

2009: Dark Dance

2010: Malitia Angelica

2012: Templerblut


Посилання

(англ.), (нім.)