Kayah - біографія, альбоми, пісні, кліпи

Kayah, точніше Катажина Рооєнс з родини Щот (нар. 5 листопада 1967 в Варшаві) — польська співачка, яка виконує музику в стилях поп, соул і джаз.

Дискографія

  • 1995: Kamień
  • 1997: Zebra
  • 1999: Kayah i Bregović
  • 2000: JakaJaKayah
  • 2003: Stereo typ
  • 2005: The Best & The Rest
  • 2007: MTV Unplugged
  • 2009: Skała
  • 2010: Kayah & Royal Quartet

Фільмографія

  • 2006: Niania — сама себе
  • 2006: Dublerzy — Марія

Сім'я

Колишня жінка голландського продюсера Rinke Rooyensa, з яким має сина Роха (нар. 1 грудня 1998). Пара отримала Срібне Яблуко '99 — нагороду від читачів місячника Пані як найкраща польська пара. Зустрічалась також з вокалістом гурту Zakopower Себастьяном Карпель-Булецка.

Посилання

Дивіться також

Ресурси інтернету

  • на MySpace
  • на YouTube