Two Steps From Hell - біографія, альбоми, пісні, кліпи

Two Steps From Hell (укр. У двох кроках від пекла) — американська компанія з музичного виробництва, яка базується в Санта-Моніці, Каліфорнія. Заснована 14 лютого 2006 двома композиторами Ніком Феніксом (англ. Nick Phoenix) і Томасом Берґерсеном (англ. Thomas J. Bergersen), Two Steps From Hell швидко стала однією з найбільш успішних компаній з музичного виробництва для кінофільмів. Їх музика використовується в багатьох рекламних трейлерах і дражнилках для високобюджетних голлівудських фільмів, таких як 2012, Беовульф, Гаррі Поттер і Орден Фенікса, Людина-павук 3:Ворог у тіні, Star Trek, Сутінки і багатьох інших. Також їх композиція Heart of Courage звучала під час виходу команд на Євро 2012 в Україні та Польщі, а інша композиція Everlasting звучала під час нагородження іспанців Кубком на тому ж Євро.

Дискографія

  • Two Steps From Hell: Volume 1 (2006)
  • Shadows and Nightmares (2006)
  • Dynasty (2007)
  • All Drums Go To Hell (2007)
  • Pathogen (2007)
  • Nemesis (2007)
  • Dreams & Imaginations (2007)
  • Legend (2008)
  • Ashes (2008)
  • The Devil Wears Nada (2009)
  • All Drones Go To Hell (2010)
  • Power of Darkness (2010)
  • Invincible (2010)
  • Illumina (2010)
  • Public Album: Nemesis 2 (2010)
  • Public Album: Genesis (2010)
  • Two Steps From Heaven (2010)
  • Archangel (2011)
  • Faction (2011)
  • Balls To The Wall (2011)
  • Illusions (2011)
  • Nero (2011)
  • Sinners (2011)
  • Halloween (2012)
  • Skyworld (2012)

Крім музики до трейлерів кінофільмів, роботу Two Steps From Hell можна почути і в трейлерах до комп'ютерних ігор. Зокрема, композиція «Heart of Courage» використовується в стартовому трейлері гри Mass Effect 2. Також композиції «Protectors of the Earth», «After the Fall» і «Black Blade» використовувалися в трейлерах продовження — Mass Effect 3.

Примітки

Посилання

  • (англ.)
  • (англ.)
  • Michael (2009-11-06). (англійською). trailermusicnews.com. Процитовано 2009-11-22. 
  • Emily Rome (8 квітня 2012 року). (англійською). Los Angeles Times. Архів за 2012-05-15. Процитовано 21 квітня 2012.